Kusmi Kashmir Tchai
Kashmir Tchai z řady Russian Blends. Jedna z nejstarších čajových směsí Kusmi, jejíž původ se nejspíše datuje do doby, kdy karavany převážející čaj putovaly z Asie přes celou Rus, než dorazily ke svému cíli v Petrohradu.
Kashmir Tchai je černý čaj tradičně servírovaný v severní Indii a Nepálu spolu s mlékem a cukrem. Koření v této směsi má pozitivní účinky na zažívání, proto je ideální podávat jej spolu s jídlem..Tento kořenitý čaj doporučujeme podávat během oběda.
Dominující chuť: koření.
Složení
Doporučení pro přípravu
Doba louhování: 3-4 minuty
Teplota: 90°C
Na přípravu 1 šálku čaje doporučujeme použít 2-3 g (1 čajová lžička) čajové směsi.
Balení obsahuje 20 mušelínových čajových sáčků, které jsou naplněny 2 gramy čajové směsí. Jemné mušelínové sáčky jsou nebělené a ručně šité – neobsahují tedy žádná lepidla ani kovové sponky, které by mohly negativně ovlivnit chuť čaje.